Meld u aan voor onze bezorgroute op maandag & donderdag!

Op maandag & donderdag bezorgen wij graag wekelijks maaltijden bij u thuis. Onze bezorgroute omvat Heeze, Leende, Sterksel, Geldrop, Valkenswaard, Maarheeze en Budel. In Heeze, Leende en Sterksel bezorgen we gratis. In Geldrop, Maarheeze en Valkenswaard vragen we € 2,50 bezorgkosten, in Budel is dit € 5,00. Deze service is vooral gericht op, en bedoeld voor, senioren.

Het is zowel mogelijk om zelf uw maaltijden samen te gaan stellen en bestellen, als dat wij de maaltijden voor u samenstellen. Dit kunt u in onderstaand formulier aangeven. Indien u wilt dat wij voor u gaan samenstellen, laat dan even in de opmerkingen weten of er speciale wensen zijn. Indien u zelf wilt gaan bestellen, verzoeken wij u vriendelijk om uw bestelling iedere zondag en woensdag vóór 15.00 uur aan ons door te geven. Dit kan zowel telefonisch als via ons winkelmenu.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Indien u ervoor heeft gekozen om uw maaltijden door ons samen te laten stellen, geef dan hieronder (voor zowel maandag als donderdag) aan hoeveel maaltijden u graag wilt ontvangen van ons:

Bijv. 3 op maandag en 4 op donderdag

*